Doe Mee weken 2024

Onder het motto ‘DOE MEE!’ organiseert Seniorvriendelijk Roermond ook dit jaar weer diverse activiteiten voor senioren in Roermond. Van 14 september tot en met 6 oktober kunnen senioren deelnemen aan meer dan veertig activiteiten op verschillende plaatsen in Roermond. Het programma staat weer boordevol leuke activiteiten.

Doe Mee weken
De Doe Mee weken zijn geïnspireerd door de landelijke Week tegen Eenzaamheid, de Dag van de Ouderen en Wereld Alzheimer Dag. In Roermond doet iedereen mee. Daarom vinden er ongeveer drie weken lang verschillende activiteiten plaats in Roermond, speciaal voor senioren. Het aanbod loopt uiteen van een muzikale dansmiddag of een creatieve weefworkshop tot een heerlijke lunch en een gezellige stadswandeling. Liever informatief bezig of andere mensen ontmoeten? Ook dat kan! Kijk voor meer informatie op www.seniorenroermond.nl.

Feestelijke opening: komt u ook?
Op zaterdag 14 september opent wethouder Marianne Smitsmans de Doe Mee weken feestelijk. De opening vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur op het Munsterplein in Roermond. Iedereen is van harte welkom. Kom ook en doe mee!

Seniorvriendelijk Roermond
In een seniorvriendelijke gemeente maken senioren onderdeel uit van de samenleving en houdt de omgeving rekening met inwoners met een beperking. Seniorvriendelijk Roermond is een netwerk van inwoners en organisaties, die zich inzetten voor een gemeente waar senioren gewaardeerd worden om hun ervaringen, kwaliteiten en talenten.

Een compleet overzicht van alle activiteiten tijdens de Doe Mee weken